среда, 19. мај 2021.

Dobitnik Nobelove nagrade - Covid vakcina "stvara varijante"



    Iako se razume da virusi mutiraju, uzrokujući varijante, francuski virusolog i dobitnik Nobelove nagrade Luc Montagnier tvrdi da "vakcincija stvara varijante." 

 
     Prof.Montagnier dao je eksplozivne komentare u sklopu šireg intervjua s Pierreom Barnériasom iz Hold-Up Media ranije ovog meseca. Snimak je ekskluzivno preveden za RAIR Foundation USA, i prilično je poguban za levičarski establišment vođen agendom. 

     Kako je objavljeno na RAIR- u aprilu prošle godine, prof. Montagnier je izjavio da je koronavirus stvoren u laboratoriji. Njegove tadašnje komentare agresivno su pokušali diskreditovati. Sada se mediji povlače pošto eminentni naučnici pozivaju na dalje istraživanje.


Vakcina  stvara varijante

      Profesor Montagnier je program vakcinacije protiv koronavirusa nazvao "neprihvatljivom greškom". Masovno vakcinisanje je "greška nauke i medicine", rekao je. “To je neprihvatljiva greška. Istorijske knjige će to pokazati, jer je vakcinisanje ono što stvara varijante ”, nastavio je prof. Luc Montagnier. 

       Primajući Nobelovu nagradu 2008. godine istaknuti virolog objasnio je da "postoje antitela koje stvara vakcina", prisiljavajući virus da "pronađe drugo rešenje" ili da umre. Tako se stvaraju varijante. To su varijante koje su "proizvodnja i rezultat vakcinacije ". 

    Poboljšanje zavisno od antitela

     Prof. Luc Montagnier rekao je da epidemiolozi znaju, ali "ćute" o fenomenu, poznatom kao "Poboljšanje zavisno od antitela" (ADE). U člancima koji spominju ADE odbacuju se zabrinutosti koje je izrazio prof. Montagnier. 
    "Naučnici kažu da ADE uglavnom nije problem sa vakcinom COVID-19", objavljeno je u članku u časopisa Medpage Today od marta meseca. 

      Prof. Montagnier objasnio je da se taj trend događa u "svakoj zemlji" gde "krivulju vakcinacije prati krivulja smrti"

  Ova poenta nobelovca  je podržana informacijama koje su otkrivene u otvorenom pismu dugačkog popisa lekara Evropske agenciji za lekove. U pismu se delom navodi da "su brojni medijski izveštaji iz celog sveta o domovima za negu koje je COVID-19 udario u roku od nekoliko dana od vakcinisanja." 

     Ranije ovog meseca RAIR je objavio izjavu francuske virologinje Christine Rouzioux: 

 "... porast novih slučajeva javlja se kod vakcinacije pacijenata u staračkim domovima u 'Montpellieru, u Sarteu, u Rheimsu, u Moselleu ...'

       Profesor Luc Montagnier nastavio je govoriti da radi vlastite eksperimente s onima koji se zaraze koronavirusom nakon dobijanja vakcine. "Pokazaću vam da stvaraju varijante otporne na vakcinu", rekao je. 


video na stranici na kojoj je i tekst 



 Isečak iz intervjua: 

  Ako pogledamo krivulju SZO, otkako su vakcinacije započele u januaru, kriva koja pokazuje nove infekcije (kontaminacija) je eksplodirala, zajedno sa smrtnim slučajevima. Među mladima.

 - Da. S trombozama itd. 

 Kako gledate na program masovne vakcinacije? Masovno vakcinisanje u poređenju  sa tretmanima koji deluju i nisu skupi. 

 - To je ogromna greška, zar ne? Naučna i medicinska greška. To je neprihvatljiva greška. Istorijske knjige će to pokazati, jer je vakcinacija ono što stvara varijante. 

- Za kineski virus postoje antitela stvorena vakcinom. Šta radi virus? Umre ili nađe drugo rešenje?

 - Nove varijante su proizvodnja i rezultat vakcinacije. To vidite u svakoj zemlji, to je isto: krivulju vakcinacije prati krivulja smrtnosti.

 - Pratim to pažljivo i radim eksperimente na Institutu s pacijentima koji su se razboleli od Corone nakon vakcinisanja. Pokazaću vam da stvaraju varijante otporne na vakcinu. 

 Trebamo li se vakcinisati tokom pandemije? 

 - To je nezamislivo. 

 - Ćute ... mnogi ljudi to znaju, epidemiolozi to znaju. 

 - Antitela koja proizvodi virus omogućavaju jačanje infekcije. 

 - To nazivamo poboljšanjem zavisnim od antitela, što znači da antitela favorizuju određenu infekciju. Antitelo se veže za virus, od tog trenutka ima receptore, antitela, imamo ih u makrofagu itd.

 -Ne variraju virusi slučajno, već zbog činjenice da su povezani s antitelima.

 - Jasno je da su nove varijante stvorene selekcijom posredovanom antitelima zbog vakcine. U REDU? 


Iz medija : 


Dobitnik Nobelove nagrade za otkrivanje virusa ljudske imunodeficijencije (HIV) 2008., donio je zaključke o kontroverznom poreklu u bolesti koronavirusa 2019. (COVID-19), te insistira na tome da je COVID laboratorijski napravljen.

U intervjuu na kanalu CNews u Francuskoj, Montagnier je utvrdio da su virus dizajnirali molekularni biolozi, navodeći da sadrži genetske elemente HIV-a, te da njegove karakteristike nisu mogle nastati prirodno.

Na pitanje voditelja CNewsa koji bi mogao biti cilj ovih molekularnih biologa, Montagnier je rekao da to nije jasno. "Moj posao je," rekao je, "izložiti činjenice."

Montagnier je rekao da "nije znao ko je to učinio ni zašto", ali je sugerisao da je možda cilj bio napraviti vakcinu protiv AIDS-a."

Smatrao je da je laboratorijski virus "profesionalan posao... vrlo pedantan posao", opisujući njegov genom kao "satni mehanizam sekvenci".

"Postoji deo koji je očito klasični virus, a postoji još jedan koji uglavnom dolazi od šišmiša, ali taj deo ima dodane sekvence, posebno od HIV-a - virusa AIDS-a," rekao je.

...Montagnier je utvrdio da će se pitanja o pravom poreklu virusa još dugo postavljati, jer je celi svet već potrošio trilijune dolara u borbi protiv pandemije.

Zaključio je da virus - koji je navodno stvorio čovek, a čiji se genom sastoji od "satnog mehanizma sekvenci" - uključuje i elemente HIV-a i da ga nisu mogli sastaviti amateri.



1 коментар:

Gaga је рекао...

Drago mi je sto je ova pandemija barem izdigla ljude koji se stvarno bore da se rese problemi trajno

Постави коментар