Uslovi korišćenja bloga


Blog je licenciran pod uslovima licence Creative Commons Attribution 3.0 Unported License. Zasnovan je na delu www.atorwithme.blogspot.com. Sva prava zadržana.

I. USLOVI KORIŠĆENJA

1. Svi posetioci imaju pravo da pod jednakim uslovima koriste (posećuju / pregledaju) blog www.atorwithme.blogspot.com. ukoliko ne krše uslove korišćenja.

2. Korišćenjem bloga saglasni ste da prihvatate sve navedene uslove.

3. Ni jedan deo bloga ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

4. Autorski tekstovi sa bloga mogu se koristiti samo u celosti i po odobrenju navedenih autora ( fizičkih lica) ili odobrenja izvora sa kojih su preuzeti ( medija - pravnih lica ukoliko su isti nosioci imovinskih autorskih prava na eksploataciju dela).

5. Pojedini preuzeti novinarski tekstovi, jednako kao i pojedine fotografije, video snimci takođe predstavljaju autorska dela, te se mogu koristi pod istim uslovima navedenim pod tačkom 4.

6. Za tekstovi vlasnika bloga koji imaju naznaku autora (L2), kao i oni koji se nalaze pod autorskom kolumnom "Moje čoše" treba tražiti dozvolu prenošenja. ( napomena : L2 je pseudonim, a autor koji stoji iza pseudonima zakonski se smatra autorom) 

 7. Tekstovi vlasnika bloga koji nemaju naznaku autora (L2) a sadrže informacije sakupljenje iz različitih relevantnih i proverenih izvora, ne povređuju integritet autora i dela na kojima su zasnovani, bez obzira što su originalna tvorevina autora nemaju karakter autorskog dela. Taj sadržaj je dozvoljeno koristiti bez dozvole uz obavezno poštovanje moralnih prava autora kojih se i sam autor pridržavao.  

8. Sadržaje bloga ( tekstove, fotografije, video materijale ) koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Autor bloga www.atorwithme.blogspot.com ne garantuje istinu niti se može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem informacija ( vidi u daljem tekstu Izjava o odricanju od odgovornosti).II. IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

1. Autor bloga atorwithme.blogspot.com ( L2) ne prihvata odgovornost za eventualne štete i propuste nastale korištenjem preuzetih tekstova, ne preuzima nikakvu odgovornost ni za eventualne forme predloga, saveta ili preporuka koji se nalaze u tim tekstovima. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. 

2. O svakom takvom predlogu, savetu, preporuci ili informaciji morate da konsultujete stručnu osobu, posebno kada su u pitanju tekstovi iz medicine.

III. PRAVILA KOMENTARISANJA

1. Komentari objavljeni na blogu ne odražavaju stav autora bloga.

2. Komentari ne smeju imati sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaj koji je štetan na bilo koji drugi način. Autor zadržava pravo brisanja takvih komentara.

3. Komentari ne smeju biti u suprotnosti sa pravilima ponašanja Bloggera pod čijim je vlasništvom blog. Autor zadržava pravo brisanja takvih komentara.

Blog poštuje zakone zemlje u kojoj objavljuje tekstove, kao i zemlje u kojoj je objavljen hosting. Ukoliko smatrate da se na blogu nalazi nešto što može ugroziti nečija prava ili sigurnost (kao link ka inficiranom sajtu, eventualni sporan sadržaj ovog sajta ili sajta na koji se upućuje i sl.), molim Vas da me kontaktirate preko komentara poslednjeg posta.

Ovi Uslovi korišćenja su na snazi od 6-oktobra-2010.

Нема коментара:

Постави коментар