среда, 6. октобар 2010.

Uslovi korišćenja bloga











Blog je licenciran pod uslovima licence Creative Commons Attribution 3.0 Unported License. Zasnovan je na delu www.atorwithme.blogspot.com. Sva prava zadržana .
Dobrodošli na blog atorwithme.blogspot.com



I. USLOVI KORIŠĆENJA





1. Svi posetioci imaju pravo da pod jednakim uslovima koriste (posećuju/pregledaju) blog atorwithme.blogspot.com ukoliko ne krše uslove korišćenja.

2.Korišćenjem bloga saglasni ste da prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

3.Ni jedan deo bloga ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

4.Sadržaje bloga ( tekstove, fotografije,video materijale ) koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Autor bloga atorwithme.blogspot.com ne garantuje istinu niti se može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem informacija.( vidi u daljem tekstu Izjava o odricanju od odgovortnosti),

5.Ukoliko želite da preuzmete tekst ili delove teksta koji su autorizovani ( uz ime autora i linka sa kog je tekst preuzet) obavezno morate navesti ime tog autora,  odnosno link do strane sa koje je materijal preuzet. Svako nepoštovanje ovi uslova predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima

6.Tekstovi autora  bloga mogu se koristiti samo u celosti i po odobrenju autora u pismenoj formi. 




II.IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI





1.Autor bloga atorwithme.blogspot.com ne prihvata odgovornost za eventualne štete i propuste nastale korišćenjem informacija sa bloga. Tekstovi na blogu sadrže neobavezne informacije, a autor bloga ne preuzima nikakvu odgovornost ni za informacije u eventualnoj formi predloga, saveta ili preporuka. To se odnosi takođe i na lična mišljenja autora. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik.

2.O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz sadržaja bloga morate da konsultujete stručnu osobu.





III. PRAVILA KOMENTARISANJA





1. Komentari objavljeni na blogu ne odražavaju stav autora bloga.

2. Komentari ne smeju imati sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način. Autor zadržava pravo brisanja takvih komentara.

3. Komentari ne smeju biti u suprotnosti sa pravilima ponašanja Bloggera pod čijim je vlasništvom blog. Autor zadržava pravo brisanja takvih komentara.

Blog poštuje zakone zemlje u kojoj objavljuje tekstove, kao i zemlje u kojoj je objavljen hosting. Ukoliko smatrate da se na blogu nalazi nešto što može ugroziti nečija prava ili sigurnost (kao link ka inficiranom sajtu, eventualni sporan sadržaj ovog sajta ili sajta na koji se upućuje i sl.), molim Vas da me kontaktirate preko komentara poslednjeg posta







Ovi Uslovi korišćenja su na snazi od 6-oktobra-2010.

5 коментара:

BOLE је рекао...

Jako lepo baš sam prijatno izeneadjen, tačnije oduševljen sam :)


BOLE

L2 је рекао...

Hvala,šta da kažem više.Drago mi je.
Dobro došao i pozdrav

Анониман је рекао...

Posaljite mi Vau e mail adresu kako bih mogli da se dogovorimo? Naravno i da porazgovaramo: svako biće za me je otkriće :)

smilenorama је рекао...


Озбиљни сте људи. Драго ми је.
Пожелео сам овакво место у Васељени.
Хвала вам.

L2 је рекао...

Tek danas videh komentar.Kako da zahvalim nego od srca jer je sa srcem napisano.

Постави коментар