субота, 23. септембар 2017.

Poslednja šansa da postanete Marihuana-Milioner
"Nikada nisam video nešto ovako ", izjavio Cam Battley. On je izvršni potpredsednik Aurora Cannabisa. Aurora je jedan od najvećih kanadskih marihuane igrača. Prema Battley-u, Kanada trenutno teži da potpiše potpuno novu industriju, milijardu industrija. Sve mora da počne, kaže on. Ovo je jedna od poslednje šanse da postanete milioner marihuane.

Cam Battley je radio je za kompanije koje su aktivne u biotehnologiji i za velike farmaceutske kompanije. Ali on danas vidi na kanadskom tržištu marihuane neviđen primer. 

“We are literally inventing a new industry in real time.”
"Bukvalno realizujemo novu industriju u realnom vremenu."

U aprilu je kanadski premijer Trudeo najavio da će do kraja jula naredne godine uraditi sav posao za legalizaciju marihuane za rekreativno korištenje. (neki izvori čak i govore od 31/10/2017) Ova odluka će imati ogroman uticaj.

Trenutno kanadsko tržište marihuane (za medicinsku upotrebu) iznosi oko 400 miliona dolara. Međutim, Istraživački biro Deloitte procenjuje tržište kanadske marihuane, uključujući rekreativnu upotrebu, od 4 do 9 milijardi dolara.

To kaže da  tržište može rasti iz dana u dan deset puta.
Koliko  sektora to može reći?

Što je još važnije, to će takođe doneti velike investicije. Trenutno, Kanada ima oko 110.000 m² proizvodnje marihuane. Ali to nije dovoljno. Stručnjaci očekuju od Kanade da ima više od milion m² proizvodnje marihuane.

Kanadsko tržište marihuane je bolje od američkog!

 Mnoge kanadske kompanije za marihuanu imaju za cilj ne samo domaće tržište, već i za izvoz. Tako Aurora izvozi u Nemačku. Druge kompanije marihuane šalju meki lek u Australiju, Brazil, Čile i Hrvatsku.

Kanadski proizvođači marihuane ovde imaju ogromnu prednost u odnosu na SAD. U Sjedinjenim Državama, marihuana je i dalje lek "Plan 1" koji zabranjuje izvoz.

Na globalnom nivou, prodaja u sektoru pravne marihuane trenutno iznosi preko 14 milijardi dolara. Prema Ameri istraživanju, međutim, to će eksplodirati za više od 63 milijarde dolara do 2024.

Kanadski proizvođači marihuane trenutno su najbolje pozicionirani da iskoriste prednosti ove "zelene brzine". Neke akcije danas mogu biti vrlo jeftine. Kada investitori vide potencijal ovog sektora, to može porasti.

izvorni izvor ; CR 


Legalni sektor marihuane je sektor milijardi koji većina investitora još uvek mora da otkrije
Kompanije u ovom sektoru raste kao kupus. Industrija se  legalizuje brzo. Samo je pitanje vremena kada će se ove akcije pojaviti na velikom radaru investitora.

Verujemo da ove akcije imaju gigantički potencijal. Nema zamki ili kaubojskih akcija, a temeljna i duboka istraživanja naći ćete u našoj Marihuana Special, uključujući i 5 najboljih dionica u ovom novom milijarderskom sektoru.

izvor 
                                                                          ARHIVA

                                      Kako postati marihuana milioner / Marihuana Raport ( II deo )

                                                     Put konoplje, mafia i politika

3 коментара:

 1. Konstatujem da niko neće da postane milioner. Neverovatno!

  ОдговориИзбриши
 2. nešto mi sad kasno da se iseljavam za kanadu ;)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nije kasno da kupiš deonice! Možda napišem nešto o tome. Kratka sam sa vremenom pa ga racionalno raspoređujem.

   Избриши